Gå direkt till sidans innehåll

Lokaler

Hitta lokaler till ditt företag i Järfälla

I Järfälla finns ett stort utbud av lokaler för de flesta behov såsom kontor, lager/logistik och industri. Majoriteten av de lediga lokalerna, både till försäljning och uthyrning, finns på Objektvision, Lokalguiden, Lokalnytt och andra liknande webbplatser.

Lokalfinder

Lokalguiden

Lokalnytt

Matchoffice

Newst

Objektvision

Verksamhetslokaler

YTA

I Järfälla finns även ett antal kontorshotell med flexibla kontor för den som vill komma igång snabbt med sitt företag. Se länkar till några av dem här:

Barkarby kontorshotell

Jakobsbergs kontorshotell

Innovationsforum i Järfälla

Även Järfällas kommunala bostadsbolag Järfällahus AB har kommersiella lokaler i sitt bestånd, se jarfallahus.se/sok-ledigt/lokaler

Övriga sätt att finna lediga lokaler är via mäklare och fastighetsbolag, samt genom annonser i tidningar och annan media. Ett bra sätt är även att besöka företags­områden och leta efter tomma lokaler - ofta sätts en skylt upp för vakanta lokaler. Om du har frågor om lokaler, inklusive kontorshotell i Järfälla kan du kontakta Järfälla Näringsliv AB.

I vissa fall kan det vara aktuellt att hyra ut det kommunägda byggnads­beståndet till privata företag inom olika branscher för kortare eller längre perioder. Kontakta fastighets­avdelningens lokaluthyrare via servicecenter på telefon 08-580 285 00.

Senast uppdaterad: 2019-12-12

Upp