Gå direkt till sidans innehåll

Mötes­platser och träff­punkter för äldre

Kommunens öppna mötes­platser för dig över 65 år finns i Barkarby, Barkarbystaden, Kallhäll och Jakobsberg.

Mötesplatserna ordnar aktiviteter utomhus tillsvidare

Du som är helt frisk är välkommen att delta. Vi ordnar utomhusaktiviteter flera dagar i veckan, se respektive mötesplats schema.

Aktiviteterna är anpassade för att vi ska kunna hålla två meters avstånd mellan varandra. De aktiviteter som ordnas på våra uteplatser är begränsade till åtta personer. Alla aktiviteter är kostnadsfria. Det är obligatorisk anmälan till dessa aktiviteter.

Utöver avståndet tar varje besökare eget ansvar, visar hänsyn och följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Med tanke på rådande situation kan detta komma att förändras med kort varsel. För frågor och mer information kontakta respektive mötesplats.

Flottiljens mötesplats arrangerar inga utomhusaktiviteter.

Den mobila mötesplatsen

På onsdagar kl 13-14 besöker vi olika platser i kommunen och bjuder på fika utan kostnad. Obligatorisk anmälan - ring eller mejla oss senast kl 15 dagen innan om du vill komma.

Kontakt

Helena Levin

08-580 294 63

Helena.levin@jarfalla.se

Madeleine Enström

08-580 296 44

Madeleine.enström@jarfalla.se

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp