Gå direkt till sidans innehåll

Ungdoms­teamet Mini Maria

Med anledning av coronaviruset (covid-19) ber vi dig vänta med att besöka oss om du känner dig sjuk, har feber, hostar eller har svårt att andas. Ring istället så hjälper vi dig!


Om du har frågor om coronaviruset, ring 113 13, besök 1177

 eller

Folkhälsomyndigheten

Om du har funderingar eller problem som rör alkohol, droger och/eller spel om pengar kan du få hjälp hos oss. Vi finns till för ungdomar mellan 13 och 20 år och deras anhöriga.

Här kan du få råd och stöd kring ditt alkohol- eller narkotikabruk, eller om du har funderingar som handlar om ditt spel om pengar.

Vi tar emot besök av ung­domar över 18 år som söker hjälp ensamma samt ung­domar under 18 år som söker hjälp tillsammans med sina föräldrar eller annan vårdnads­havare.

I teamet arbetar behand­lare/socionomer, sjuk­sköterska, läkare och psykolog. Vi erbjuder bedöm­ningar och behandlingar, råd­givning och information samt övervakade urin­prover. Vi erbjuder också enskilda samtal, föräldra­stöd och familje­samtal.

Ingen remiss

Du behöver ingen remiss för att komma till oss för råd och stöd, men behöver du en individuellt anpassad behandling måste du ha ett biståndsbeslut från socialsekreterare på Ungdomsenheten inom socialtjänsten.

Besöken är kostnadsfria och sker efter tidsbokning per telefon. Vi har tystnads­plikt.

Kontakta oss

Kontakta oss för information, rådgivning eller tidsbokning via telefon eller mail.

Vi nås på telefonnummer: 08-580 291 83. Sjuksköterska når du på telefonnummer 08-123 474 86.

Skicka e-post till Ungdomsteamet Mini Maria

Besöksadress: Posthuset plan 2, ingång via Ynglingavägen 5A.

Senast uppdaterad: 2019-08-29

Upp