Gå direkt till sidans innehåll

Järfälla­kompis

Vill du bli kompis med en nyanländ person i Järfälla?

Som Järfällakompis kan du som bor eller arbetar i Järfälla bli vän med en nyanländ person, som har kommit till Sverige från ett annat land. Som redan etablerad i det svenska samhället kan du göra en insats och vara till viktig hjälp för den ny­anlände, samtidigt som den nya vänskapen kan vara givande för dig själv, dina vänner eller din familj. Järfällakompis är ett koncept kopplat till arbetet med integration och mottagande i Järfälla, samordnat av Järfälla kommun tillsammans med våra samarbetspartners i civilsamhället.

Som familj kan man även bli fadderfamilj för en nyanländ familj.

Anmäl dig som Järfälla­kompis!

Vill du bli Järfälla­kompis (etablerad svensk vän med nyanländ) ? Skicka ett mail med ditt namn, din ålder, telefon­nummer och e-postadress till integration@jarfalla.se så får du mer information. 

Träffa en Järfällakompis!

Är du nyanländ och vill träffa en Järfällakompis? Skicka ett mail med ditt namn, din ålder, telefon­nummer och e-postadress till integration@jarfalla.se så får du mer information.

Senast uppdaterad: 2019-03-08

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp