Gå direkt till sidans innehåll

Vuxen­behandlarteamet - "öppen dörr"

Känns det som att alko­hol och droger har börjat påverka ditt liv negativt? Har du problem med spel om pengar? Då är du välkommen till oss på Vuxen­behandlarteamet via ”öppen dörr”.

När du vänder dig till vår ”öppen dörr-verksamhet” får du prata med någon ur vårt erfarna be­hand­lar­team. Tillsammans med dig utformar vi den hjälp du behöver. Öppen dörr är en verksamhet för dig, som antingen, bor i Järfälla kommun eller till dig som är anhörig till någon som bor i Järfälla kommun.

Vi erbjuder upp till fem samtal tillsammans med en behandlare där du får råd, stöd och vägledning. Om du har behov av fortsatt stöd efter dina fem samtal så hjälper vi dig att få kontakt så att du kan ansöka om bistånd.

Vårdguiden 1177 om hjälp vid beroende

Du kan vara anonym

Vi har tystnadsplikt. Besök hos oss är avgiftsfritt.

Anhörig till beroende

Även du som är anhörig till någon som har spel-, alkohol- eller drog­problem är välkommen att kontakta oss. För anhöriga erbjuder vi CRAFT-grupp eller upp till fem råd- och stödjande samtal.

Ung med beroende

Om du är 20 år eller yngre, kan du få hjälp och stöd hos Ungdomsteamet MiniMaria.

Läs mer om Ungdomsteamet MiniMaria här

Kontakt

Ring oss på telefon: 08-580 295 00.

Våra telefontider är:

Tisdagar kl. 08.30–09.30
Onsdagar kl. 12.30–13.30

Eller via e-post behandlarteamet@jarfalla.se

Adress

Vuxenbehandlarteamet finns på Ynglingavägen 5 A, 2 tr i Jakobsberg.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp